Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Handlezer Frido zondagmiddag 29 april Rotterdam

zondag 29 april, 13:00 - 17:00

€27.50
handenlezer

Handlezer Frido komt weer naar Happy Cacao om op een prettige en vakkundige manier jouw handen te lezen. Laat je verbazen hoe snel hij veel over jou en je richting weet te vertellen. Hoe doeltreffend en verhelderend zijn consulten zijn, ook als het iets is wat je later zeker gaat helpen.

Op jonge leeftijd leerde hij handlezen van een professionele handlezeres. Je handen vertellen veel meer over jezelf dan je denkt. Handlezen wordt (nog) niet als wetenschappelijke studie gezien. Dat is jammer, want handen kunnen erg accuraat aangeven hoe je in elkaar zit en hoe je temperament is, wat je belangrijkste gaven zijn.

Alles heeft een betekenis in je hand. Niet alleen je handvorm zegt veel over je, ook de vorm van je vingers, de lengte van je nagels en de kleur en soepelheid van je huid. De meeste mensen weten wel dat de hartlijn staat voor je gevoelsleven, de hoofdlijn voor je verstandelijke vermogens en de lotslijn voor je carrière. Maar in je handen zijn er meestal nog zoveel andere lijnen naast deze basislijnen, zoals: de intuïtie lijn, de mercurius lijn en de zonnelijn.

Lijnen kunnen veranderen; korter of langer worden, zelfs vingers kunnen blijven groeien. Dit heeft hij al vaak genoeg gezien. Het geeft aan dat je als mens altijd kunt transformeren.

Kortom, als je een hand goed bestudeert, kun je er ontzettend veel in lezen. En handlezer Frido is hier werkelijk een kei in. Hij geeft tegelijkertijd ook een energetische reading. Laat je aangenaam verrassen en boek hem!

29 april vanaf 13.00 tot 17.00 uur.

Je kan Frido boeken voor een half of heel uur.

Half uur a 27,50 euro.

Heel uur a 55 euro.

Er zijn nog 2 plekken vrij

Meer info: helenastruik@xs4all.nl of 0624864559 of http://www.helenastruik.com

Zie verder onder: https://www.happycacao.nl/#contact

Gegevens

Datum:
zondag 29 april
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€27.50
Evenement Categorie:
Website:
http://www.helenastruik.com