Familie opstelling levert mooie inzichten op alsmede de oh’s an ah’s van hoeveel onbewuste invloed de familieverbanden en hun daarbij behorende energie hebben. Hoe hier nu beter mee om te gaan?

Iedereen is onderdeel van een systeem en ieder systeem heeft op een eigen manier invloed op wie je bent, wat je doet en hoe je het doet.Je kan je voorstellen dat binnen een systeem van alles gebeurt en dit gevolgen kan hebben voor je ontwikkeling. Veel levensvragen, opvoedkundige-, relatie- en persoonlijke problemen zijn vaak te herleiden naar blokkades binnen het (familie)systeem. De opstellingen helpen om inzicht te krijgen in die blokkades en patronen.

Heb je interesse om deel te nemen aan een (familie)opstelling als representant? Een representant is iemand die bereid is om voor de vraagsteller in de familieopstelling een persoon of ‘iets’ te vertegenwoordigen.

Melanie de Vreede geeft de opstelling en heeft jarenlange ervaring hiermee. Zij weet precies de juiste snaar te raken, waardoor er prettige beweging komt in de energieverbanden van de familie en daardoor wordt de vraagsteller gesterkt in zijn kracht.

Verdere info: http://www.hetvlinderparadijs.nl en http://www.helenastruik.com

Kosten representant 15 euro p.p.